Befejeződtek a 2023. évi Örökségünk táborok

A 2023. évben 25 csoport részvételével 4 helyszínen valósultak meg Örökségünk táborok, melyben 958 fő diák, 97 fő önkéntes, tehát összesen 1055 fő vett részt. A részvevő diákokból sajátos nevelésű igényű, fogyatékkal élő diákok száma 459 fő volt.

Befejeződtek a 2023. évi Örökségünk táborok

A táborok egyre nagyobb népszerűségét jelzi, hogy a jelentkezők között sok a visszatérő csoport. A tábori élményekről meséljenek a táborozó csoportok visszajelzései:

"A gyermekek a mai napig emlegetik a tábort, nagyon jól érezték magukat."

"Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, ismét nagyszerű hetet töltöttünk együtt! Ha jövőre is lenne lehetőség (akár önköltséges alapon is), mi mindenképp szeretnénk élni majd vele."

"Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Mindenki rengeteg élménnyel tért haza. A szülőktől is rengeteg köszönetet kaptunk, hogy a gyermekek eljuthattak ilyen helyekre. Nagyon sok szép történetet tudnék írni, de csak egy ezek közül: volt olyan nagylány, aki életében először volt strandon. Szavakkal nehéz is visszaadni azt, amit érzett. Mindennap elmondta, hogy ő milyen boldog most. Utolsó reggel ébredés után ült az ágyban mikor megszólított: Tanárnéni, itt lehetne még maradni? Ez volt a legjobb hét az életemben."

„Hálásan köszönjük a több éves lehetőséget a különböző tábori helyszíneken. A több év alatt tanulóink nagyon sok élménnyel gazdagodtak, amiért nagyon hálás iskolánk és a tanulók szülei.”

„Ez úton szeretnénk ismételten köszönetet mondani, hogy gyermekeink a tábori héten olyan élménnyel gazdagodtak, mely egy életre szól. Sokuknak még csak lehetősége sem lett volna hasonló jellegű üdülésre, közösségi részvételre. További munkájukhoz sok sikert és erőt kívánunk!”

„Köszönjük szépen a lehetőséget! A fotók összeválogatásakor jó volt visszaemlékezni a szép élményekre. Reméljük, hogy jövőre is lesz lehetőségünk Beregdarócon táborozni!” 

„Testvéri szeretettel és nagy hálával köszönjük meg a lehetőséget, hogy eltölthettünk egy nagyszerű hetet Tivadaron.” 

„Köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. A programok szuperek voltak, a szállás is. Köszönjük , hogy mehettünk. Csodaszép nyarat kívánunk „

„A táborban mindenki nagyon jól érezte magát!!! Nagyon köszönjük, hogy részt vehettünk! „ 

„ A magunk és a gyerekek nevében hálásan köszönjük a lelkiismeretes szervezést és a felejthetetlen programokat.„ 

https://www.szoljon.hu/helyi-kozelet/2023/09/szamos-elmennyel-gazdagodnak-a-tiszaboi-gyerekek-a-berekfurdoi-taborban

Korábbi híreink
Megjelent a 2024. évi Örökségünk tábor felhívása Megjelent a 2024. évi Örökségünk tábor felhívása
2024. 02. 01

A Tiszántúli Református Egyházkerület nagy népszerűségnek örvendő Örökségünk tábora kétféle formában folytatódik tovább.

Lezárult az Örökségünk tábor első szakasza Lezárult az Örökségünk tábor első szakasza
2023. 10. 09

Lezárult a Tiszántúli Református Egyházkerület szervezésében megvalósuló „Esélyteremtő és közösségfejlesztő református ifjúsági programsorozat megvalósítása a Tiszántúlon” című projekt. amely 2019-ben vette kezdetét.

Befejeződtek a 2023. évi Örökségünk táborok Befejeződtek a 2023. évi Örökségünk táborok
2023. 09. 25

A 2023. évben 25 csoport részvételével 4 helyszínen valósultak meg Örökségünk táborok, melyben 958 fő diák, 97 fő önkéntes, tehát összesen 1055 fő vett részt. A részvevő diákokból sajátos nevelésű igényű, fogyatékkal élő diákok száma 459 fő volt.

Sikeresen zárultak a 2022. évi Örökségünk táborok Sikeresen zárultak a 2022. évi Örökségünk táborok
2022. 09. 29

A 2022. évben 31. csoport részvételével zárultak az Örökségünk táborok, melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Megjelent a 2022. évi Örökségünk tábor felhívása Megjelent a 2022. évi Örökségünk tábor felhívása
2022. 02. 24

A Tiszántúli Református Egyházkerület nagy népszerűségnek örvendő Örökségünk tábora térítésmentes táboroztatási lehetőséget biztosít minőségi gyülekezeti gyermektáborok és osztálykirándulások szervezésére. Az elmúlt három évben már több mint 2400 diák vett részt a programban, idén újabb 1200 gyermek táboroztatását tervezzük, 2022. május 2. és szeptember 23. között 34 turnus során.

2019 - 2024 Örökségünk tábor - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...